Krutista píše:No je se předvedl na mikulášské a to jsem nebaňkoval. Já potřebuji hlídače jinak je to špatné
Nijak ses nepředvedl,máš dobrou opici a je s Tebou sranda.
Krutista píše:No je se předvedl na mikulášské a to jsem nebaňkoval. Já potřebuji hlídače jinak je to špatné
hobr píše:Koupil jsem (k Barborce) TA 600, je trochu starší (vzadu buben). Nějaké opravy se budou muset udělat. "Václava" jistí BMW.
PS. Sháním dřevěnou nohu, nemáte někdo? Housle už mám....
hobr píše:Koupil jsem (k Barborce) TA 600, je trochu starší (vzadu buben). Nějaké opravy se budou muset udělat. "Václava" jistí BMW.
PS. Sháním dřevěnou nohu, nemáte někdo? Housle už mám....
hobr píše:Květek - Jitka jezdit nechce, takže to zbylo na mě...
Tom E. - Číslo účtu Ti pošlu do PM, kdybych to tady zveřejnil, možná už bych potom nemusel chodit do práce.
Alpík bude na lehký OFF (těžší nedávám).
Paul - měl jsem na tento kus políčeno už rok, teď majitel navrhl cenu, kterou nešlo odmítnout
Fotky dodám - je to starší kus - r.v. 1989, žádná leštěnka (kosmetické vady, padlá ze stojánku, baterka KO), ale za tu cenu, no nekup to! Má najeto (podle tachometru) skoro šedesát, podle opotřebení stupaček a jiných dílů, by to mohlo + - odpovídat. Uvidím časem, až bude vrčet motor. Zítra jedu na evidenčku, ve středu (možná) přepis. Značka v depozitu a ještě tam nějakou dobu zůstane. Jedna zajímavost: v TP má napsáno 40kw! Kolik máte vy? Bývalo 37 (blahé paměti)....
Celkem je online 0 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 0 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 343 uživatelů dne pon 24. čer 2024 18:08:48
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků